Cum cumpar?

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin:
- utilizarea motorului de cautare
- utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea stanga cu toate categoriile si subcategoriile de produse
- utlizarea campului de cautare unde scrieti modelul produsului pe care il cautati. Exemplu: A750 sau Iphone 7 sau A50 2019 etc.

In momentul in care ati gasit produsul cautat apasati butonul " Adauga in cos", iar produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare - Livrare prin Curier rapid 20 lei

  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR, CASH/RAMBURS la livrarea coletului, plata securizata cu cardul si OP/transfer bancar.


Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Nu exista valoare minima pentru o comanda. Comenzile a caror valoare este de minim 500 lei, beneficiaza de transport gratuit.